Nieuw seizoen Rebound van start

Op de eerste zaterdag na de zomervakantie stonden er al 3 wedstrijden op het programma. Met slechts 1 training in de benen stond er voor alle jeugdteams een uitwedstrijd op het programma. Ons nieuwe U10 team ging op bezoek bij de Westland Stars in ‘s-Gravenzande. Helaas werd er nipt verloren, maar was het een hele spannende wedstrijd (30 – 29). Het U12 team speelde uit in Hendrik-Ido-Ambacht tegen de FlaxFieldFighters en hoewel de eerste score voor Rebound was, ging de wedstrijd uiteindelijk verloren en was de uitslag 51 – 23. Ook U16 moest op bezoek bij de FlaxFieldFighters, maar dit team wist wel de eerste wedstrijd in een overwinning om te zetten. Leuk om te vermelden is dat alle spelers de basket wisten te vinden (41- 52).

Een week later op 14 september moest Rebound U12 opnieuw een uitwedstrijd spelen en nu was het op de voetbaltijd van 09.00 uur in Barendrecht tegen Binnenland. Al snel bleek dat Rebound een maatje te groot was voor de tegenstander. De ruststand was 0 – 25 en bij een een tussenstand van 0 – 39 besloot onze coach om de teugels vanuit sportief oogpunt wat te laten vieren, zodoende de tegenstander ook wat kansen kreeg. De wedstrijd werd rustig uitgespeeld en eindigde in 13 – 49. Rebound U10 speelde andermaal een uitwedstrijd en wel in Berkel en Rodenrijs tegen de Squirrels. Helaas werd de wedstrijd verloren met 55 – 10. Ook het seniorenteam van Rebound begon op deze dag de competitie, maar had daarbij wel het thuisvoordeel van de Schenkel. In de eerste wedstrijd van het seizoen werden de mannen van Punch met 57 – 47 verslagen.

Volgende week hebben we alle teams weer een wedstrijd. Heren 1 speelt uit tegen de Westland Stars. In de Schenkel staan er 3 wedstrijden op het programma. U10 begint om 14.15 tegen Binnenland, waarna om 16.00 U16 tegen de Zoebas uit Zoetermeer speelt en U12 tegen de Squirrels. Veel succes!

Attachment

Onze sponsoren