Nieuw seizoen Rebound van start

  • In

De scholen zijn al weer even begonnen en daarmee ook het nieuwe Rebound seizoen. Zowel in de teamindelingen als de trainingstijden zijn wijzigingen aangebracht. Dit seizoen beginnen we met vier teams aan de competitie. Naast Heren 1 dat in de tweede klasse uitkomt, beschikken we ook over drie jeugdteams namelijk: U16, U12 en U10. U14 van vorig seizoen is een leeftijdscategorie opgeschoven en U10 is gesplitst in twee teams, dit in verband met het grote leeftijdsverschil tussen de kinderen. Gelet op het geringe aantal spelers in de verschillende jeugdteams, hopen wij op snelle aanwas. Dus als je nog iemand weet!

Om de sporthal op de trainingsavond optimaal te benutten is besloten om de dames en recreanten samen te laten spelen, wat afgaande van de eerste 4 maandagen erg goed verloopt. 4 competitie spelende teams betekent ook de noodzaak tot meer scheidsrechters en tafelaars. Wij gaan ervan uit dat iedereen zijn steentje bijdraagt om alle thuis (en uit-) wedstrijden van genoeg officials en begeleiding te voorzien, zodat alle wedstrijden ook gespeeld worden.

De modernisering heeft ook bij de Basketball toegeslagen, aangezien het oude wedstrijdsheet verdwijnt en wordt opgevolgd door een digitaal wedstrijdformulier dat via de Sportlink-Basketball app moet worden ingevuld. In deze app dienen de coaches ook het team in te delen voor de wedstrijd, maar wordt tevens per speler bijgehouden hoeveel punten én fouten er op hun naam staan.

Afgelopen zaterdag speelde U16 zijn eerste wedstrijd in Krimpen. De wedstrijd werd helaas met 81 – 41 verloren. Zaterdag 16 september staan er drie thuiswedstrijden op het programma. U10 speelt om 14:15 uur de streekderby tegen BOB. Om 16:00 uur speelt U12 tegen U12 2 van de Helmink Heroes uit Zwijndrecht (team komt voort uit Fairmount) en ook U16 speelt om die tijd tegen de Solar System Grasshoppers uit Katwijk/Voorschoten. De Heren hebben geen wedstrijd vanwege het huwelijksfeest van Rebounders Serena en Bas. We wensen het aankomende echtpaar veel plezier en geluk. De thuiswedstrijd van heren 1 tegen Goba is verzet naar zaterdag 21 oktober.

Naast de bovengenoemde veranderingen is ook het logo van Rebound aangepast, met dank aan Sophia!

Ten slotte willen we iedereen een sportief seizoen toewensen.

Het bestuur

Onze sponsoren