Rebound U10 behaalt monsterscore

Op zaterdag 27 januari stonden er drie wedstrijden voor Rebound op het programma, want helaas moest de wedstrijd van heren 1 uit tegen Cady’73 door droevige omstandigheden worden verzet. Om 13.30 begon het speelweekend met een uitwedstrijd van U10 tegen Voorne in Brielle. Nadat de eerste twee wedstrijden in winst waren omgezet en de betreffende tegenstander nog geen punten had gepakt, was duidelijk dat Rebound de favoriet zou zijn. Ook zonder Oscar en Nikki maakte U10 deze favorietenrol waar, want feitelijk had Voorne niet veel kans getuige de ruststand van 4 – 36. Uiteindelijk was de uitslag 9 – 63, waarmee de voorsprong meer dan 50 punten was. Leuk om te vermelden is dat alle spelers punten wisten te maken, dit laat weer zien dat iedereen elke week beter wordt en dat er veel potentie zit in dit team. Volgende week staat er weer een uitwedstrijd op het programma, want dan gaat de reis naar de Squirrels in Berkel en Rodenrijs. Rebound gaat dan proberen de ongeslagen status te behouden.

Om 16.15 uur stond de thuiswedstrijd van Rebound U12 tegen Goba op het programma. Ook U12 had de eerste twee wedstrijden gewonnen, maar vooraf  was als gevolg van insight information duidelijk dat het vandaag wat lastiger zou worden, dat bij het begin ook bevestigd werd. Helaas had Goba een toptalent in het midden, die bij een seniorenteam niet zou misstaan. In de periodes dat deze speler meedeed liep Rebound tegen achterstand aan wat weer werd rechtgezet op het moment dat hij op de bank zat. Het verschil werd simpelweg door hem gemaakt. Tevens was Rebound wat minder secuur in de afronding zodat het bijblijven lastig was. Hoewel alle ogen gericht waren op de skills van deze speler van Goba, werd de mooiste score van de wedstrijd toch door Olivier gemaakt die de bal vanaf de middellijn, net voor het einde van de periode, in de basket wist te gooien. De wedstrijd werd verloren met 45 Р72. Op zaterdag 17 februari speelt Rebound U12 de volgende wedstrijd en gaat de reis naar Maassluis, waar tegen de Green Eagles wordt gespeeld.

Ook Rebound U16 speelde een thuiswedstrijd, waarbij Jump’80 uit Hellevoetsluis de tegenstander was. Na de grote nederlaag tegen Rotterdam weer een kans om meer tegenstand te bieden. Getuige de einduitslag van 36 – 55 was het verschil minder groot en was er sprake van een echte wedstrijd. Helaas weer geen punten, maar de score geeft vertrouwen voor de komende wedstrijd. Op vrijdagavond 9 februari om 19.45 uur staat een uitwedstrijd tegen de FlaxFieldFighters in Hendrik-Ido-Ambacht op het programma, een tegenstander die ook nog geen punten heeft behaald.

Onze sponsoren