Teams Rebound houden punten in ‘s-Gravendeel

Op zaterdag 3 maart stonden er twee thuiswedstrijden van Rebound op het programma. Heren 1 speelde de inhaalwedstrijd tegen de FlaxFieldFighters en tegelijkertijd kwam Rebound U10 in actie tegen BOB uit Oud-Beijerland, een onvervalste Hoeksche Waardse derby.

Heren 1 nam al snel een ruime voorsprong tegen de tegenstanders uit Hendrik-Ido-Ambacht. Een tegenstander die te vinden is in de onderste regionen, maar wel de uitwedstrijd van werd verloren. Zonder ‘gastspelers’ en met coach Harry op de bank speelde zich een fel potje af in de Schenkel. Hoewel de FlaxFieldFighters wel wat dichter bij kwamen kon de voorsprong tot het einde worden volgehouden. In de met 53 -46 gewonnen wedstrijd maakte Carel de meeste punten. Volgende week staat om 16.30 uur de uitwedstrijd tegen Alphia op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in Sporthal de Arena in Alphen a/d Rijn.

Na een weekje zonder training speelde Rebound U10 thuis tegen BOB. Een tegenstander waar dit jaar al 3 keer van werd gewonnen. Ook nu bleef Rebound aan de goede kant van de score. Zonder Leen en Oscar was het begin moeizaam van Rebound en kon BOB in de eerste twee periodes bijblijven, echter werd er in de derde en vierde periode een tussensprint ingezet die leidde tot een ruststand van 18 – 6. Deze ruime voorsprong werd niet meer uit handen gegeven en was de uitslag uiteindelijk 36 – 16. Rebound U10 staat na 6 wedstrijden op een verdienstelijke 2de plaats achter de Squirrels, die echter 1 wedstrijd meer speelde en evenveel verliespunten kent. Volgende week gaan we naar Schiedam, waar Juventus om 9.30 uur de tegenstander is. Thuis werd met 49 – 24 van deze tegenstander gewonnen.

Rebound U16 en Rebound U12 hoefde niet in actie te komen, maar kunnen volgende week aan de bak. U16 speelt om 16.15 uur tegen de Green Eagles in Maassluis, terwijl U12 verkast naar Berkel en Rodenrijs om tegen de Squirrels te spelen.

Attachment

Onze sponsoren