U10 & U12 beginnen tweede seizoenshelft met overwinning

U10 & U12 beginnen tweede seizoenshelft met overwinning

Nieuw jaar en dus een nieuwe competitie. Rebound U10 is met zes andere teams opnieuw in de 5de klasse ingedeeld en het nieuwe jaar begon waar het oude jaar mee was geëindigd met een uitwedstrijd tegen BOB in Oud-Beijerland. Toen werd de wedstrijd met 16 – 32 gewonnen en ook nu was met name in de eerste helft het verschil tussen beide teams groot. Met een voorsprong van 22 punten (14 – 36) ging U10 de rust in. Belangrijk om te melden is dat Leen haar eerste wedstrijdminuten maakte en Emma haar eerste score ooit produceerde. Ook werd de basket makkelijk gevonden, zo wist Jort een verre driepunter te produceren. Helaas lag het scoringspercentage in de tweede helft een stuk lager en scoorde de tegenstander meer dan Rebound. Gelukkig duurde de wedstrijd niet veel langer, anders was het misschien nog spannend geworden. De punten gingen in de tas mee naar ‘s-Gravendeel en de uitslag was 30 – 42. Volgende week speelt Rebound U10 om 16. 15 uur een thuiswedstrijd tegen Juventus uit Schiedam, een team dat ook de eerste wedstrijd uit in Brielle in winst wist om te zetten.

U12 is in de tweede seizoenshelft opnieuw in de 3de klasse ingedeeld, dit na de tweede plaats voor de jaarwisseling. De eerste wedstrijd was uit in Barendrecht tegen Binnenland U12 1, een team dat volledig uit meisjes bestaat. Aangezien Luka bij U10 meedeed en Jelle in Friesland bivakkeerde deed Jip mee om met zes spelers de wedstrijd te kunnen aanvangen. Ook hier was Rebound een maatje te groot voor de tegenstander, getuige de uitslag van 31 – 62. Qua scores nam Jip het voortouw, maar wisten alle andere spelers ook het scoresheet te  bereiken. Binc maakte 4 punten! Volgende week staat om 18.00 een thuiswedstrijd op het programma. Cady’73 uit Capelle a/d IJssel is dan de tegenstander.

Volgende week wordt het druk in de Schenkel want ook U16 speelt om 18.00 uur thuis en Heren 1 speelt tegelijk met Rebound U10 om 16.15 uur. De tegenstanders zijn respectievelijk Rotterdam U16 4 en de FlaxFieldFighters. Met andere woorden genoeg te zien volgend weekend!

Attachment

Onze sponsoren