Wisselende resultaten tegen Divine

Op zaterdag 28 september speelden zowel Rebound U12 als U16 in Rotterdam tegen Divine. Om 09.00 uur begon de wedstrijd van U12 tegen de leeftijdsgenoten van Rotterdam. Zonder Gerben en de geblesseerde Oscar, waren er alsnog 8 spelers beschikbaar. Ondanks het vroege tijdstip waren de spelers van Rebound wakker en werd Divine snel op een ruime achterstand gezet. Na 4 periodes was de stand 13 – 38. In de tweede helft werd er ook weer goed overgespeeld en werd de voorsprong verder uitgebouwd. Uiteindelijk was de eindstand 25 – 83, een hele goede overwinning. Na de eerste wedstrijd te hebben verloren tegen de FlaxFieldFighters, werd er daarna al drie keer gewonnen. Leuk om te vermelden is dat in de wedstrijd tegen Divine alle spelers met een score op het formulier staan. Jort had met 20 punten het hoogste aantal.

Ook U16 speelde tegen Divine en had de beschikking over 9 spelers. Met de komst van Caden en terugkeer van Obaida is de selectie gelukkig weer wat groter. Divine had net als Rebound de eerste twee wedstrijden gewonnen. Rebound begon nog met een voorsprong, maar het geluk onder het bord verdween snel en alle schoten stuiterden van de ring. Helaas waren nagenoeg alle schoten van de Rotterdammers raak, waardoor Divine al snel een flinke voorsprong behaalde, die de hele wedstrijd op het scorebord stond. Daarnaast had Rebound niet echt voordeel met de scheidsrechters. Goed om te vermelden is dat Caden zijn debuut met een score wist op te luisteren.

Op 5 oktober spelen de heren van Rebound uit in Hellevoetsluis tegen Jump’80. De jeugdteams spelen allemaal in de vertrouwde Schenkel. Om 14.15 uur speelt U10 tegen de Helmink Heroes, die net als Rebound na drie wedstrijden nog steeds op 0 punten staan. Beide teams zullen er op gebrand zijn om de eerste punten van het seizoen te behalen. Om 16.00 uur speelt U12 thuis tegen de Zoebas. Na twee wedstrijden heeft dit team uit Zoetermeer nog geen punten gehaald. U16 speelt ook om 16.00 en treedt aan tegen Leerdam, een team dat nog zonder punten onderin de ranglijst te vinden is.

Veel succes komende zaterdag!

Onze sponsoren