• Like & volg ons!

 • Campagne Jeugdfonds Sport en Cultuur

  Beste sport- of cultuuraanbieder of winkel,

  In 2023 hebben we maar liefst 9.841 kinderen in Zuid-Holland de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan sport- en cultuuractiviteiten door hun contributie of lesgeld te bekostigen. Dit betekent een stijging van meer dan 1.000 kinderen ten opzichte van 2022.

  Het groeiende aantal kinderen dat behoefte heeft aan ondersteuning bij de toegang tot sport en cultuur, laat zien dat onze inspanningen essentieel zijn. Juist deze steun is van onschatbare waarde voor kinderen uit financieel kwetsbare gezinnen.

  Met de campagne "Kies een club" brengen we opnieuw dit belangrijke probleem onder de aandacht. De noodzaak hiervoor is groter dan ooit tevoren. Help ons om zoveel mogelijk ouders te bereiken via Kieseenclub.nl

  Helpt u mee?

   

   

  Deel dan deze berichten! Klik op de onderstaande linkjes, like en deel ze, zodat ouders uit uw netwerk het bericht voorbij zien komen!

  Instagram bericht 

  Facebook bericht

  Linkedin bericht

  Laten wij samen weer een succes maken van de campagne door nog meer kinderen en ouders op de hoogte te brengen van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland!

rfwbs-slide