• Like & volg ons!

 • Communicatie

  We vinden het belangrijk om onze leden en hun ouders/verzorgers, onze oud-leden en onze sponsoren op de hoogte te houden van wat er speelt binnen de club. Voor algemene berichten gebruiken we met name e-mail, specifieke teaminformatie wordt meestal via de team-apps gecommuniceerd. Voor wedstrijdinformatie is er een aparte app vanuit de Nederlandse Basketball Bond (NBB).
  En natuurlijk kun je Rebound volgen op social media!

  Basketball.NL app
  Download de Basketball.nl App van de NBB:

  Log in met het e-mailadres dat je hebt ingevuld op je inschrijfformulier. In deze app vind je het programma en uitslagen van jouw team en de andere Rebound-teams, wedstrijdstatistieken, je wedstrijdtaken, wedstrijdwijzigingen enzovoorts. Ook geef je hierin je privacy-instellingen aan; welke gegevens getoond zullen worden in de app en op het wedstrijdsheet.


  AVG en social media
  Wil je meewerken aan de promotie van onze toffe vereniging? Tijdens trainingen en wedstrijden maken we namelijk graag mooie foto’s die we delen op onze social media-kanalen. We hopen dat je hiertegen geen bezwaar maakt. Wil je niet op de foto? Dan respecteren wij dat natuurlijk ook. Geef dit goed aan op jouw inschrijfformulier.

  Volg Rebound op social media voor het laatste nieuws, mooie foto’s en leuke weetjes over basketbal! Nodig vrienden en familie zeker uit dit ook te doen als zij interesse hebben in basketbal of het leuk vinden om jou te volgen. Je vindt ons op Facebook en Instagram

rfwbs-slide