• Like & volg ons!

 • Contributie

  Het basketbalseizoen start na de zomervakantie en loopt tot begin juni. Om te zorgen dat leden het bedrag gespreid kunnen betalen, innen we de contributie per kwartaal. Een deel van de betaling valt dus in de zomermaanden waarin minder wordt gebasketbald. Hiermee worden de zaalhuurkosten vergoed van de overige maanden.

  Contributie seizoen 2023-2024

  * Kiest u voor geen incasso dan wordt de contributie per kwartaal voor de senioren en recreanten verhoogd met €2,00 en voor de jeugd tot 20 jaar met €1,00.

  De contributie verspreiden we over vier kwartalen. Bondskosten en kleding worden betaald in het derde kwartaal.
  Bij aanvang van het lidmaatschap innen we dit het eerstvolgende kwartaal. Leeftijdsbepalingen zijn volgens de normen van
  de Nederlandse Basketball Bond.

  Opzeggen lidmaatschap
  De opzegtermijn is 1 maand vóór afloop van het seizoen, dus vóór 1 juni. Dit omdat daarna de indelingen voor het nieuwe seizoen worden gemaakt en de teams bij de NBB worden ingeschreven. De contributie blijft dan wél verschuldigd tot en met de laatste dag van het seizoen. Opzeggen doe je schriftelijk bij onze ledenadministratie.

  Als je stopt met basketballen kun je Vriend van Rebound blijven. Als oud-lid blijf je op de hoogte van leuke nieuwtjes en word je uitgenodigd voor (feestelijke) activiteiten. We vragen een kleine bijdrage van €25,00 per jaar.

 • Alle informatie met betrekking tot de contributie die wij onze leden per basketbalseizoen in rekening brengen.

rfwbs-slide